En bølge af længsel

Møder i naturen

Djøf og Human by Nature har udforsket naturen som mødested

Naturen sætter rammen, men formålet med de arrangementer,
den faglige organisation Djøf tilbyder sine medlemmer, er de samme, uanset hvor og hvordan møderne afvikles:
De skal give deltagerne ny viden, fællesskab med andre djøfer og inspiration til at handle.

Djøfs Eventpulje har bedt Human by Nature give bud på, hvordan organisationen kan bruge naturen som mødested for medlemsarrangementer. Det er der kommet en række nytænkende aktiviteter ud af, som medlemmerne har taget rigtig godt imod. Arrangementerne taler direkte ind i den voksende interesse for naturen, som Corona og klimakrise har vakt. Som en kollega udtrykker det: Vi rider på en bølge af længsel.

Samarbejdet med Djøf har givet os mulighed for at udvikle en række nye formater for møder i naturen, som vi glæder os til at tilbyde andre organisationer og virksomheder, der gerne vil bruge naturen som mødested.

Morgenvandring
og naturmøder

En gruppe mennesker går i stilhed langs vandet i solopgangen.
De går dagen i møde med åbnet sind og åbne sanser, mens de tænker over, hvad der er vigtigt i deres liv lige nu.
Senere drikker de kaffe på stranden og deler deres oplevelser.

Morgenturen slutter med en samtale på hjemvejen gennem skoven. Deltagerne taler om, hvordan de kan bruge naturen mere på jobbet, og hvordan det kan styrke både sundheden og samarbejdet i deres team. Så skilles de, for om lidt begynder arbejdsdagen.

Morgenvandringer er et af de medlemstilbud, Human by Nature har udviklet i samarbejde med Djøf. Andre arrangementer foregår i Givskud Zoo, i istidslandskabet Sindbjerg-Stoubjerg ved Silkeborg og i Viborg Domkirke. Her møder medlemmerne en zoolog, en antropolog og en filosof, der fortæller om menneskets relation til naturen: Hvorfor den er vigtig, og hvad vi kan gøre for at styrke den? For helbredets, klimaets og fremtidens skyld.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi designer aktiviteter, der passer til formålet, til deltagerne og til den natur, de skal foregå i.