Livsvandring - solo eller sammen

En rejse i naturen mod det liv, du længes efter
Gruppeforløb fra 14. maj - 4. juni 2024

Mærker du en længsel, en indre uro eller ubalance? Som om noget i dig eller dine omgivelser har ændret sig, måske bare en lille smule, men alligevel mærkbart og insisterende - som en sten i skoen, en hvisken eller et råb om forandring, du ikke længere kan overhøre?

Det er livet, der kalder.

Nature Quest

Til alle tider og i alle kulturer har mennesker søgt indsigt og vejledning gennem ophold i naturen.

 

Typisk i overgangssituationer eller livskriser, hvor det kompas, man hidtil har navigeret efter, er holdt op med at virke. Man føler sig ude af kurs. Retningsløs. Hjemløs. Lost.

 

Psykologen Clara Graves kalder det ‘dissonans’ – en mislyd i livet, et rystet spejl, et behov for ny indsigt, som kræver mod og handling.

 

I Joseph Campbells ‘Hero’s Journey’ er dissonansen eller krisen et kald til at fortsætte den rejse gennem livet, som alle mennesker er på fra fødsel til død.

 

Hvis du følger kaldet, vil du mistet fodfæstet for en stund. Hvis du ignorerer det, mister du dig selv.

 

Et Nature Quest, Vision Quest eller Rite of Passage, som det også kaldes, er altså ikke en almindelig vandretur. Det er en indre rejse, hvor målet er personlig transformation.  At komme hjem som en anden, forandret og fornyet.

 

Nederst på siden kan du gå på opdagelse i noget af den viden og inspiration om Nature Quests, som Livsvandringen bygger på.

Om forløbet

Livsvandringen er et hybridforløb, der består af tre online-sessioner og en fysisk naturvandring.

 

På gruppeforløbet bliver du bliver en del af et fællesskab med andre livsrejsende i et trygt, fortroligt og inspirerende læringsrum:

 

1. Rejsen begynder. Præsentation og introduktion (online)

 

Du møder dine guider og rejsekammerater. Sammen henter vi inspiration til livsvandringen i litteratur, film, nordisk mytologi og oprindelige folks traditioner og visdom.

 

2. Rejseforberedelse (online)

 

Du får hjælp til at sætte den intention, som skal guide dig på din livsvandring og råd og vejledning til, hvordan du kan forberede dig til vandringen, og hvad du skal have med på rejsen.

 

 3. Livsvandring – solo i naturen

 

Du gennemfører vandringen et selvvalgt sted i naturen guidet af din intention og af spørgsmål og øvelser, som du får med på turen.

 

Du vælger selv, hvor lang din livsvandring skal være, og om du vandrer på en hverdag eller i weekenden.

 

Uanset hvornår på dagen du begynder vandringen, anbefaler vi, at den varer mindst tre timer, og at du er ude i overgangen mellem lyset og mørket.

 

4. Rejsen slutter. Historiefortællinger og integration (online)

 

Vi mødes og udveksler oplevelser. Dyb lytning og spørgsmål fra hjertet vil hjælpe dig til at integrere nye indsigter i dit liv, så de bliver skridt mod den fremtid, du ønsker for dig selv og verden.

Livsvandring solo

Solo-udgaven af Livsvandringen er for dig, der ønsker fuldt fokus på din personlige udviklingsrejse med individuel sparring og guiding gennem hele forløbet.

 

Du gennemgår den samme læringsrejse som gruppeforløbet, men i dit eget tempo og på de tidspunkter, der passer bedst ind i dit liv og arbejde. Hver online-session varer en time.

Du kan vælge at gennemføre selve naturvandringen solo, som deltagerne i gruppeforløbet, eller at vandre sammen med din livsvandringsguide og facilitator.

En guidet livsvandring varer 3 timer og gennemføres på et tidspunkt og et sted, du og din guide aftaler i fællesskab.

Ved livsvandringer uden for Jylland kommer tillæg for kørsel.

Nicklas Mørk og Anne Weber Carlsen har udviklet denne vandring og guider den i fællesskab.

 

Nicklas Mørk

Nicklas er cand. mag i anvendt filosofi med speciale i bæredygtighed. Han arbejder med bæredygtighed,  hvor mennesket og naturens sammenspil, velvære og sundhed er i fokus.

 

Anne Weber Carlsen

Anne er medstifter af konsulentfællesskabet Human by Nature, hvor hun arbejder med naturfacilitering og regenerativ ledelse & organisationsudvikling.

Praktisk information

Gruppeforløb - tid

14. maj kl. 19.30-22: Rejsen begynder (online-session)

21. maj 2024 kl. 19.30-22.00 Rejseforberedelser

Mellem 22. maj og 3. juni 2024: Individuel livsvandring

4. juni 2024 kl. 19.30-22.00: Rejsen slutter (online-session)

Priser

Gruppeforløb: kr. 1.995 inkl.moms

Individuelt forløb solo-vandring: kr. 2.500 inkl.moms

Individuelt forløb guidet vandring: kr. 3.500 inkl. moms + evt. kørselstillæg