Vi er natur

Lad forbindelsen til naturen vise vejen

Start: Efteråret 2021

Naturens som læremester

I tusindvis af år har mennesker levet i pagt med naturen og ladet sig guide af naturens intelligens. På dette forløb vil vi åbne sindet, hjertet og viljen gennem naturoplevelser.

Vi dykker ned i historien og hører og ser eksempler på, hvordan mennesker har levet i pagt med naturen og ladet naturen fungere som læremester.

Vi går ud i naturen og stiller skarpt på naturfænomener, som vi kan lade os inspirere af.

Vi oplever på egen krop, hvad det vil sige at leve i pagt med naturen.

Om forløbet

Del 1

Vi starter med at stikke næsen i historien på Moesgaard Museum, hvor vi oplever, hvordan man gennem tiderne har levet i pagt med naturen på godt og ondt

Del 2

Efterfølgende skal vi ud i naturen, hvor vi skal opleve naturfænomer på egen krop. Her skal vi se og mærke det, der føles behageligt og dejligt, men vi skal også stifte bekendtskab med det, der er uhyggeligt, nådesløst og grimt.

Opfølgning

Som en del af forløbet, vil der være 3 x 1 times coachingsessioner, hvor vi har mulighed for at gå i dybden med det, vi har oplevet og lade det komme til udtryk i vores liv fremover.

Dine guider

Thea Skaanes, Kim Gibhart Christensen og Anne Weber Carlsen er dine guider.
Du er meget velkommen til at sende Kim en mail, hvis du har spørgsmål om forløbet.

Thea Skaanes

Thea er antropolog, der elsker at gå på opdagelse i jeres økosystem. Hun har et godt blik for flow, dynamikker og roller.

Med baggrund som museumsinspektør har hun sans for den materielle kultur, vi omgiver os med, og hun er vant til at omsætte kompleks viden i konkrete udtryk. Hun har over 10 års forskning indenfor indfødte folks religion, rituel praksis og kortlægning af verdensforståelse. Hun er internationalt ledende forsker inden for hadza religion og hadzaernes materielle kultur.

Kontakt Thea, hvis du vil vide mere om organisationskultur, overgangsfaser, storytelling, fremtidsteknologier, pathways og mulige forskningssamarbejder.
_MLN5305 lysere

Kim Gibhart Christensen

Kim er uddannet Cand Merc i International Business. Han fandt tidligt i sit arbejdsliv ud af, at det er vanskeligt at lede andre, hvis man ikke kan lede sig selv. 

 

Det startede en bevidst rejse i livet, der handler om at lytte indad, undersøge menneskers blinde vikler og finde ud af, hvorfor mange har modstand mod forandring, men også at opdage menneskers medfødte sundhed og livskraft.

 

Kontakt Kim, hvis du er interesseret i indre bæredygtighed, indre lederskab, udvikling af individuel- og organisatorisk resiliens, regenerativ lederudvikling, mentorordning, karriereudvikling med fokus på livsglæde og motivation og State-of-Mind Lederskab.

Anne Weber Carlsen

Anne er professionel facilitator med en brændende interesse for samarbejde, fællesskaber og relationer mellem mennesker.

Hun er cand. mag., Stifinder og Warrior for the Human Spirit med
+ 30 års erfaring som konsulent, underviser og leder, nu på opdagelsesrejse i livet, naturen og rollen som økosystemisk facilitator i Human by Nature.

Kontakt Anne, hvis du vil vide mere om regenerativ ledelse, rewilding af organisationer, økosystemisk facilitering, læringsrejser og facilitering af livsovergange i naturen.

Praktiske informationer

Tid

Halvanden dags workshop

fra fredag morgen til lørdag middag.

Fredag kl. 9-17 – og frivillig middag i byen.

Lørdag kl. 9-12.

Mødested

Domen i Aarhus

Pris

Kr. 5950,- inkl. frokost fredag.

Vi laver reservation på en af byens hyggelige restauranter til middag fredag aften. Det er frivilligt at deltage og for egen regning.

Indkvartering sørger du selv for, men vi kan hjælpe med at foreslå gode steder, hvis du vil.

Kontakt Thea for spørgsmål.

Kørsel

Vi opfordrer til fælleskørsel, så skriv gerne, når du tilmelder dig, om du har brug for kørelejlighed eller kan give et lift fra Aarhus til Mols.

Medbring

Godt fodtøj og i øvrigt påklædning efter vejret, din telefon eller kamera, samt noget at skrive med.


Kom med morgenmaden spist og klar til at gå i gang. Vi sørger for sandwich til frokost fredag og adgang til frugt, kaffe og te gennem dagen.


Frokosten vil være vegansk. Giv besked om evt. andre fødevare-behov ved tilmelding.