Vi er
Human by Nature

Human by Nature er et fællesskab af regenerative konsulenter. Vi ønsker at bidrage til den transition, vi befinder os i som mennesker, samfund, civilisation og planet.

 

Den opgave, vi har sat os for, er at være brobyggere mellem nutid og fremtid, mellem kultur og natur i dette årti, som KAN blive afgørende, og dette århundrede som VIL blive afgørende for de 10.000 år, som følger efter.

 

Naturen er vores vigtigste samarbejdspartner og læremester.

 

Vi indgår i et voksende økosystem af engagerede mennesker og organisationer i og uden for Danmark, som arbejder for en FREMTID FOR ALLE inden for grænserne af den planet, som vi deler med alt andet liv.

IMG-1702 kopi

Anne Weber Carlsen

Anne er stifter af Human by Nature.

 

Hendes arbejdsområder er regenerativ ledelses- og organisationsudvikling.  

 

Anne har en baggrund som konsulent, underviser og leder.


Hun er uddannet journalist og cand. mag. og har efteruddannet sig som Stifinder (1999), facilitator (2002), bæredygtig leder (2012) og Warrior for the Human Spirit (2020-21).

 

Hun er ekspert i facilitering, som hun har arbejdet med siden 2004, hvor hun stiftede konsulent- og kursusvirksomheden Facilitator.

 

Som mor til tre og mormor til fem er hun optaget af at fremme et nyt og regenerativt ældreskab, som tager vare på den klode, vi har lånt af vores efterkommere.  

IMG_7698 kopi

Nicklas Mørk

Nicklas er udannet bæredygtigheds filosof og arbejder med at skabe forandring gennem system tænkning og regenerative praksisser.

 

Hans arbejde fokusere på rewilding af mennesker og organisationer, hvor han søger at genskabe vores egen naturlighed og forbindelse til os selv, hinanden og naturen.

 

Nicklas tror på at kun ved at genfinde os selv og vores naturlighed kan vi begynde at løse de utallige kriser vi står overfor. Relations dannelse og værdiforståelse og sættelse, er nøgle områder for ham, da uden at forstå vores sande værdier og uden relationer har vi meget lidt initiativ til at skabe forandring.

 

Vi skal have skabt en verden der trives i stedet for en verden i tvivl.
Det gør vi kun ved at genfinde os selv, hinanden og ved at anerkende at vi er natur.

IMG_3393

Nina Orthmann-Brask

Nina er zoolog med speciale i adfærdsbiologi og evolutionstrategier i naturen.


Gennem en årrække har hun arbejdet internationalt med bevaring af truede arter gennem en holistisk tilgang til naturen, hvor de fælleskaber, der allerede eksisterer mellem mennesker, dyr og natur spilles sammen og danner et fælles formål.


Nina interesserer sig for de samarbejder og overlevelsesstrategier, der forgår i vores økosystemer, og hvad vi som moderne mennesker kan lære om at leve mere bæredygtigt ved at studere og lære af de økosystemprocesser, der i naturen igennem millioner af år har været ekstremt succesfulde.

Det kan vi i høj grad gøre ved at erkende, at vi selv er vild natur.

Værdier, 
der viser vej

Vi står på skuldrene af mange indsigtsfulde, modige og engagerede forskere, forfattere, praktikere, aktivister og konsulenter, der arbejder for en fremtid, hvor mennesker og anden natur  trives sammen.

 

En af dem er professor Otto Scharmer fra MIT’s Presencing Institute, som vi har adopteret vores værdier fra.

 

I et samarbejde med Human by Nature kan du forvente at møde disse værdier både i holdninger og handlinger.

Curiosity

inspirerer os til at åbne os for det ukendte og lade vores nysgerrighed lede os ad nye stier

Compassion

sikrer, at vi har hjertet med i alt, vi gør

Courage

hjælper os til at træffe de rigtige valg, især når de kræver mere, end vi vidste, vi havde at give.