Engage

For English press here

Vil du med? Human by Nature inviterer dig med på rejsen. Kom og bliv en del af den fælles indsats for en regenerativ fremtid og et bæredygtigt samarbejde

Skal vi ikke blive rejsefæller og hjælpe hinanden med at træde de nye stier? Vi leder efter partnere, som ønsker at indgå et bæredygtigt samarbejde og skabe en regenerativ fremtid for planeten og menneskene på den. Vi ønsker at løfte degenerative livsvilkår over til at blive regenerative, om det gælder vores arbejdsliv, samfundsliv eller livet i vores organisationer.

 

Hvad vil der ske, hvis vi genforbinder os med naturen, hvis vi lærer af kulturformer, og hvis vi tager bestik af fortiden for at skabe systemer præget af meningsfuldhed og livskraft for fremtiden? Sammen vil vi kunne spire nye forbindelser, vi kunne gro nye fællesskaber, og så frø for en stærkere og mere attraktiv fremtid i et regenerativt paradigme. 

Er du vores..

Er du studerende? Vi tilbyder praktik og mulighed for frivilligt arbejde med masser af hands-on erfaring. I studiet kan vi være en empirisk case for dit bachelorprojekt, feltarbejde eller speciale. Kontakt os for at høre mere om mulighederne lige nu.

Er du journalist eller kommunikator? Arbejder du på en historie, der kunne involvere os? Har du en helt klar ide om, hvad du leder efter, eller er du mere bare generelt lidt nysgerrig? Nysgerrighed er en af værdierne i Human by Nature. Uanset hvor bred eller smal din ide er, og uanset hvilken type medie, du arbejder med, så stiller vi os gerne til rådighed.

Mangler du en projektpartner til din projektide eller leder du efter en samarbejdspartner? Er det et kort eller langt samarbejde, blot på idestadiet eller er det en partner til projektets afslutning, du søger? Hvis du har en ide om noget vi kan skabe sammen, og du kunne tænke dig at vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde, så tag endelig kontakt. 

 

Er du forsker eller del af et forsknings- og udviklingsprojekt? Vi er åbne for forskningssamarbejder, både med forskningskompetence og som varetagere af den vigtige forskningsformidling. Vi sikrer deltagelse i participatoriske processer, vi hjælper med at formidle jeres resultater, uanset om det er igennem en udstilling, en interessent-workshop, eller et fagligt sprudlende retreat.  Tag endelig kontakt hvis du har noget i tankerne eller bare er nysgerrig på, hvordan vi mon kan indgå i et bæredygtigt samarbejde.

Leder du eller din organisation efter en måde at forbinde jer til et regenerativt netværk?  Et netværk, hvor I kan følge, bidrage eller lægge øret til, hvad der rører sig på det regenerative felt. Og få bud på regenerative visioner? Uanset hvad du er, hvem du er, eller hvor fuldmoden du er, så er du velkommen til netværket. Du vil møde andre, der mærker en længsel efter at sætte en ny kurs; hvor mere helhedstænkende bud på organisationer spirer frem, og hvor der er lyst og mod til at skifte retning og begive sig prøvende ud på uopdaget land. Vi deler ideer og visioner i netværket.

 

 

Du kan starte allerede nu ved at deltage i vores #desirablefuture initiativ (læs mere). Bliv selv en del af intiativet og dyk ind i andres visioner for en attraktiv fremtid ved at tagge din some-post og bliv en del af samtalen. 

 

Skriv din besked til os her

    Projects and initiatives