Vi er
Human by Nature

Human by Nature er et fællesskab af bæredygtige konsulenter, der ønsker at bidrage til den transformation, vi befinder os i som samfund og civilisation.

Vi er Kim, Thea og Anne. Vi har hver vores styrker, erfaringer og faglighed. Det, der binder os sammen, er vores interesse for og viden om mennesker.

Thea har indsigt i menneskelige systemer fra alle verdensdele og har herfra et dybt fundament til at sætte spørgsmålstegn ved vores egne systemer.

Anne ved, hvordan facilitering kan forløse fællesskabspotentialer, der gør det muligt at løse udfordringer, vi aldrig ville kunne på egen hånd.
Kim kan hjælpe med at nedtone vores ego og tanker og følelser af seperation, så vi mærker forbindelsen til andre mennesker og handler ud fra helhedens bedste.

Når vi folder vores fagligheder ud i fællesskab, har vi et vingefang, der rækker fra individ over organisation til samfund og verden.

Den fælles opgave, vi har sat os for, er at være brobyggere mellem fortid og fremtid, mellem kultur og natur i dette årti, som kan blive afgørende for de 10.000 år, der kommer efter.

I august 2022 er Thea trådt ud af fællesskabet.
Hun arbejder nu som museumsinspektør på Världskulturmuseet i Göteborg.

Vores værdier

Vi står på skuldrene af mange indsigtsfulde, modige og engagerede forskere, forfattere, praktikere, aktivister og bæredygtige konsulenter, der arbejder for en fremtid, hvor mennesker og natur samarbejder og trives.

En af de mange er  Otto Scharmer fra MIT’s Presencing Institute fra hvem, vi har adopteret vores værdier og de handlinger, de ansporer os til i vores arbejde.

Curiosity

inspirerer os til at åbne os for det ukendte og lade vores nysgerrighed lede os ad nye stier

Compassion

sørger for, at vi har hjertet med i det, vi gør

Courage

hjælper os til at træffe de rigtige valg, især når de kræver mere, end vi vidste, vi havde at give.

Anne_lys_web2

Anne Weber Carlsen

Anne er cand. mag. i dansk og medier og har arbejdet som konsulent, leder og underviser i en række virksomheder. I 2004 stiftede hun konsulent- og kursusvirksomheden Facilitator.

Kontakt Anne for design og facilitering af projekt-, team-, organisations- og ledelsesudviklingsaktiviteter i naturen og for kurser i naturfacilitering.
_MLN5305 lysere kopi

Kim Gibhart Christensen

Kim er uddannet cand. merc. i International Business. Han har arbejdet med udvikling af menneskelige potentialer og suppleret med certificering i Teori U samt De Tre Principper (3P).

Kontakt Kim, hvis du er interesseret i indre bæredygtighed, indre lederskab, resiliens, regenerativ lederudvikling, mentor-ordning og State-of-Mind Lederskab.